Comunicate de presă

Mai multe detalii despre vară 2017, proiectul "O inimă și un glas"

Data comunicat: 27/06/2017 12:35:29
Dragi prieteni Jubilate,

 Vă salutăm pe toți în Numele scump și drag al Domnului nostru Isus Cristos. Cu ajutorul Domnului în această vară vom avea tipărită mult așteptata Culegere de Imnuri Jubilate, volumul 2. Astfel, că săptămâna de curs Jubilate obișnuită, va fi o sărbătoare de mulțumire, pe care am numit-o – O inimă și un glas-- cu cântări din această nouă culegere și cu pregătire pentru a prezenta cântările din culegere în mai multe biserici din țară în anul 2018.

Vă invităm să ne pregătim prin învăţarea cântărilor şi rugăciune în perioada 21-27 august şi să le înregistrăm pentru youtube. Apoi le vom cânta împreună la cel puţin un eveniment în perioada ianuarie-iunie 2018. În fiecare a 3-a sâmbătă din lună, vom merge în unul dintre următoarele oraşe: Iaşi, Suceava, Bistriţa, Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti şi Sibiu (pe 26 august, în timpul nostru la Șelimbăr).

Scopurile proiectului sunt: 

1. Să creștem spiritual slujind împreună în mai multe biserici din Romania în timpul anului școlar care urmează (ianuarie-iunie 2018 în special); 
2. Să încurajăm frații și surorile din biserica locală să cânte cu O inimă și un glas! 
3. Să introducem cântările noi din Culegerea Jubilate vol. 2 în mai multe zone ale țării - mai ales în regiunile unde avem relații cu bisericile locale sau unde am condus proiecte în trecut.

Aceste întâlniri de sâmbăta sunt gândite ca un timp special în care frații și surorile să poată învăța și să se poată închina prin intermediul cântărilor din această Culegere – ajutați de voi, bineînțeles! 

 Înscrierea:

Un punct important, având în vedere că în această săptămână la Șelimbăr ne pregătim pentru slujirea în alte biserici pe un termen mai lung, și cunoscând faptul că unele biserici au cerința ca cei ce slujesc în fața să fie botezați, vom fi deschiși să primim la acest proiect doar pe cei care deja au încheiat legământul cu Domnul în apa botezului și care se angajează să cânte la cel puțin un eveniment în acea perioadă de șase luni, ianuarie – iunie 2018.Vârsta minimă trebuie să o ridicăm la 17 ani. Dacă ai mai puțin de 18 ani, vom avea nevoie și de o adeverință semnată de părinții tăi, prin care își dau acceptul să participi și la Șelimbăr și într-un eveniment în timpul anului școlar. 

 Prin înscrierea la proiectul O inimă și un glas, fiecare participant își ia răspunderea: 

• Să participe la pregătirile din Șelimbăr în perioada 21-27 august; 
• Să participe la măcar un eveniment în perioadă ianuarie-iunie 2018; 
• Să își asigure transportul și masa la acel eveniment. Noi vom asigura cazarea, în cazul în care sunteți nevoiți să rămâneți peste noapte.

Cum să mă înscriu? 

• Completezi formularul de înscriere dând clic aici.

• Trimite-ne o recomandare din partea pastorului sau al unui prezbiter, dirijor sau lider de închinare cu care slujești. Îti oferim o recomandare tip aici. Acceptăm și recomandare scrisă de mână. Rugați persoana la care apelați să completeze Recomandarea și să ne-o trimită nouă direct la adresa de email: office@jubilate.ro 

• Trimite-ne o înregistrare cu tine cântând. Nu vrem ceva complicat, doar vrem să știm că poți cânta o melodie. Bineînțeles, așteptările noastre pentru Instrumentiști sunt mai mari prin faptul că veți sprijini cântarea. Este suficient să înregistrezi un mp3 cu propriul telefon, atât pentru voce cât și pentru instrument. 

Dacă ai mai puțin de 18 ani, adică 17 ani, vom avem nevoie de încă un document, adică de Acceptul părinților, semnat de unul sau de ambii părinți sau de tutore, prin care să primim acceptul că vei avea voie să călătorești la evenimentele din zona ta. Pentru Acceptul părinților dați click aici. Aveți mai multe posibilități de a ne trimite acest document, în funcție de posibilitățile pe care le aveți. Tipăriți documentul, îl semnează părinții și apoi îl scanați sau îl fotografiați și ni-l trimiteți la office@jubilate.ro

Nu uita să pregătești un mp3 cu tine cântând (voce sau instrument) și să ni-l trimiți la office@jubilate.ro. Roagă persoana care completează Recomandarea ta să o trimită cât de repede se poate la office@jubilate.ro. 

 Abia așteptăm să cântăm împreună cu voi minunatele cântări, cu O inimă și un glas- Cântări pentru toți: pentru tineri, pentru părinți, frățiori si bunici, pentru toată biserica! 

 Vă așteptăm cu drag!
Cuvinte cheie: O inimă și un glas, Cursul de vară 2017, Jubilate, Culegerea Jubilate volumul 2