Comunicate de presă

Ce facem în vara 2017?

Data comunicat: 27/06/2017 15:04:40
Cu ajutorul Domnului, în această vară va fi tipărită mult așteptata Culegere de Imnuri Jubilate, volumul 2. Astfel, săptămâna de curs Jubilate de la Șelimbăr va fi o sărbătoare a mulțumirii! De fapt, vom lansa acolo un proiect numit O inimă și un glas. Scopul proiectului este învăţarea cântărilor noi pentru adunare. Proiect va fi compus din două părți: pregătirile de la Misiunea Pacea (Șelimbăr), apoi o serie de întâlniri ţinute în mai multe biserici din tară pe parcursul anului 2018.

 Așadar, timpul nostru de la Șelimbăr va fi o pregătire - să învățăm cântări și să ne rugăm împreună ca Domnul să folosească eforturile noastre spre slava Lui și spre o trezire spirituală a multora. Nu vom oferi cursuri, cum obişnuim la Cursul de vară. În schimb, vom avea repetiții din plin. La sfârșitul săptămânii, vom face înregistrări pentru YouTube cu noi cântând mai multe cântări din Culegere. De asemenea, la sfârşitul săptămânii vom ţine o seară de învățare a cântărilor în Sibiu, o seară de tipul întâlnirilor plănuite pentru 2018. Bineînțeles, la Şelimbăr vom avea cursuri în plen și așteptăm ca majoritatea staff-ului de anii trecuți să fie cu noi - implicându-se fiecare cu darul lui. 

 Cei interesați să participe anul acesta la proiectul O inimă și un glas, vor găsi informațiile necesare pe site-ul nostru, la articolul jos numit "mai multe detalii." Vă rugăm să le citiți cu atenție, deoarece sunt schimbări importante față de anii trecuți. 

 Dumnezeu să vă binecuvânteze pe fiecare în lucrarea Lui,Echipa Jubilate
Cuvinte cheie: Cursul de vara Jubilate 2017, Jubilate, Culegere Jubilate, Selimbăr