Contul tău

Cursul de vară 2018: Întrebări frecvente

13.04.2018

 

 

 

 

 

 • Ce este Cursul de vară Jubilate?

 

Cursul de vară este o săptămână (20-26 august 2018) de împrospătare, de instruire, de închinare, de cântat!  Fiecare cursant va participa la cursuri în plen – Bazele biblice ale închinării, Ansamblu coral și mai multe întâlniri de închinare.  Pe lângă acestea, fiecare cursant alege să participe la două cursuri opționale, în funcție de slujirea lui în biserică și de nevoile lui de creștere.  Cursurile afişate în albastru sunt cursuri în plen. Fiecare cursant îşi alege un singur curs din cele listate în coloana galbenă şi un singur curs din cele listate în coloana verde.

 

 • Cine se poate înscrie?

 

Slujitorii din biserică cu vârsta minimă de 17 ani sunt bineveniți să se înscrie.  Cerem o recomandare din partea unui lider din biserica locală, care te cunoaște și poate dovedi slujirea ta.  

 

 • Când mă pot înscrie?

 

Din 29 mai 2018 vom începe înscrierea.  

 

 • Cum să mă înscriu?

 

Când începem înscrierea, te poți înscrie online folosind link-ul dat de noi.  Dacă nu primești emailuri de la noi, nici nu ai facebook, scrie-ne acum, ca să te asiguri că vei primi vești atunci.  Înainte de 29 mai, decide cursurile opționale la care vrei să participi – un curs galben și un curs verde. Pe site-ul nostru www.jubilate.ro, găsești un link numit "Descrierea cursurilor" în articolele de la "Știri". Ai posibilitatea de a te înscrie la un singur curs galben și la un singur curs verde.


Toți cursanții vor fi considerați înscriși după ce au făcut 3 pași:

    1. înscrierea 
    2. trimiterea recomandării 
    3. depunerea unui avans de 80 lei. În fişa de înscriere vei găsi informațiile necesare pentru depunerea avansului. Restul plății pentru curs se va face în săptămâna cursului.

 

 • Cât costa Cursul de vară?

 

Costul pentru cazare, mese și materiale este 500 RON.

Poți câștiga o bursă integrală la Cursul de vară Jubilate 2018. Cursul se adresează slujitorilor bisericii din domeniul muzicii și închinării. Oferim burse integrale la Cursul de vară celor care strâng minim 20 de declaratii 2% din impozitul pe venit în sprijinul Fundației Jubilate. Puteți lua formularul 230 dând click aici.
 

ATENȚIE: anul acesta aveți nevoie de împuternicire de la fiecare contribuabil, ca să puteți depune formularele lor la Administrația Financiară. Găsiți aici un model de împuternicire. În acest caz, va trebui să completați și punctul IV.DATE DE IDENTIFICARE A ÎMPUTERNICITULUI. Împuternicitul semnează în câmpul rezervat pentru semnătură, în dreapta jos, iar contribuabilul în stânga.


 

 • Unde are loc Cursul de vară Jubilate în 2018?

 

La Misiunea Pacea - Șelimbăr, județul Sibiu.

 

Keywords: Detalii despre Cursul de vara Jubilate, informatii preliminare,