Contul tău

Un curs intensiv de dirijat, 27 august - 2 septembrie 2018

24.05.2018

 

Anunţăm un curs intensiv de dirijat pentru dezvoltarea slujitorilor actuali şi a celor în devenire, 27 august -2 septembrie.  Nu este nevoie să fii student la conservator sau să fi făcut un liceu de muzică pentru a participa la curs.  Iată cerinţele minime pentru participare:

 
să ai deja bazele dirijatului puse,
să citeşti nota muzicală relativ bine, 
să ai macar puţină experienţă de dirijat.
 
Ca exemplu, dacă ai învăţat undeva bazele gesticii dirijorale, poţi citi pe rând vocile dintr-o cântare de cor (cu vocea sau cu ajutorul unui instrument), şi lucrezi sau ai lucrat, măcar ocazional, cu un grup vocal sau un cor, poţi fi primit la curs.  În acelaşi timp, credem că va fi de folos acest curs şi pentru cei cu mai multă pregătire şi experienţă.
 
Cursul se va ţine la cabana de la Beliş a Bisericii Baptiste nr. 1 din Cluj-Mănăştur, zona Huedin.  Cursul va începe luni, 27 august la ora 17 şi se va termina duminica, 2 septembrie, cu slujirea de dimineaţă în Biserica Mănăştur. Costul cursului va fi 320 lei, preţ ce include cazarea şi toate mesele pe perioada respectivă.  Pentru cei care nu vin cu maşina, vă putem ajuta să ajungeţi de la gara Huedin la Beliş, sau vă vom pune în legatură cu alţii care vin la curs pentru a va coordona singuri.
 
Numărul de locuri este stabilit la 25.
 
Profesori: 
Emanuel Bălăceanu 
Richard Mauney 
Ken Tucker
 
Detalii despre inscriere în curând.

Keywords: Curs de dirijat, Jubilate, Ken Tucker, Emi Balaceanu