În luna august organizăm Cursul de vară fără frontiere pentru toți cei implicaţi în conducerea închinării și în slujirea prin muzică în bisericile locale.

Cursul cuprinde o serie de patru prelegeri (postate pe Youtube) şi patru mese rotunde (transmise live pe Zoom), care se vor desfăşura după cum urmează:

  1. În fiecare zi de marţi din luna august vom posta o prelegere pe Youtube, care va fi disponibilă pentru vizionare exclusiv celor înscrişi, până în ziua de luni, săptămâna următoare;
  2. Participanţii la Cursul de vară vor avea posibilitatea să trimită întrebări legate de subiectul prelegerii la office@jubilate.ro, până în ziua de vineri după postarea prelegerii;
  3. Începând din data de 10 august, în fiecare zi de luni la ora 18:30 va avea loc o masă rotundă transmisă live pe Zoom, în care membrii echipei Jubilate împreună cu un pastor invitat vor discuta pe larg subiectul prezentat în prelegere şi vor răspunde întrebărilor primite.

Înscrierile vor începe în 15 iulie seara. Există două opţiuni de înscriere:

  • ca persoană, cu taxă de participare de 50 lei;
  • ca biserică, cu taxă de participare de 150 lei, indiferent de numărul de participanţi.

Dorim să stimulăm dialogul şi rugăciunea între cei care slujesc împreună, în domeniul închinării, în bisericile locale. De aceea vă încurajăm să vă întâlniţi fizic pentru a viziona prelegerile, în săptămâna în care sunt postate, iar la sfârşit să ne trimiteţi întrebările care se nasc în urma discuţiilor voastre. De asemenea, vă încurajăm să vă întâlniţi şi în ziua de luni la masa rotundă şi să rămâneţi împreună pentru a discuta aplicarea celor prezentate în folosul bisericii în care slujiţi şi pentru a vă ruga împreună.

Subiectele abordate și orarul întâlnirilor:

Subiectul abordat Data când prelegerea va fi postată pe Youtube Masa rotundă pe Zoom
1. Rolul muzicii în închinare – cântare în comun, rolul formațiilor de închinare 4 august 10 august
2. Alegerea şi evaluarea cântărilor  11 august 17 august
3. Viaţa spirituală a slujitorului 18 august 24 august
4. Înnoire în închinare 25 august 31 august

În 15 iulie seara, veţi primi un email cu fişa de înscriere. Vă veţi înscrie o singură dată pentru toate cele opt evenimente.

Așadar, cu nădejdea revederii, vă dăm întâlnire la ceea ce nădăjduim să fie o oază a reîmprospătării închinării și slujirii Domnului nostru drag.

Bitnami