Cursul de vară Jubilate 2021

16-22 august 2021 | Bucharest Events Center

Am început să facem planuri pentru Cursul de vară 2021!

16-22 august 2021 este perioada în care, prin credinţă şi în speranţa că strângerea noastră laolaltă va fi posibilă, vă aşteptăm la Bucharest Event Center. Vă vom scrie detalii despre costul cursului și despre înscrieri când vor fi stabilite. De asemenea, în intenţia noastră este să oferim burse participanților care vor strânge un anumit număr minim de formulare cu redirecţionarea unui procent din impozitul pe profit în favoarea Fundației Jubilate, dacă acest lucru va fi posibil ca până acum. În această situaţie, bursa va acoperi cheltuielile de cazare și masă.

Scopul Cursului este echiparea slujitorilor din biserici în domeniul muzicii și închinării. Oferim o paletă largă de cursuri opționale, care vor fi comunicate pe website-ul nostru la momentul potrivit. În plus, ne vom bucura împreună de un timp de închinare zilnic, de cursuri în plen, cor şi altele.

Notează-ţi această perioadă în agendă! Cursul de vară este un eveniment care nu poate fi ratat! Dorim să acordăm şi în acest an burse care să acopere cheltuielile de cazare și masă. Detaliile despre redirecţionarea a unui procent din impozitul pe profit sunt încă în curs de clarificare. Le vom anunţa când vor fi publicate Te așteptăm cu drag! Vom reveni cu detalii suplimentare la momentul potrivit.

Bitnami