Cursul de Vară 2019

Poza de grup la cursul de vara Jubilate

Prezentare | Cursuri opționale | Profesori

Leviți Juniori 2019

Leviți Juniori 2019

Prezentare | Ateliere opționale | Profesori

Lumină pe cărarea mea vol. 2 este disponibil!

Vă oferim CD-ul Lumină pe cărarea mea, vol. 2 care include 21 de cântări noi pentru copii, bazate mot-a-mot pe Scriptură. Puteți comanda CD-ul cu voci si CD-ul cu acompaniamente (negative). Pentru detalii, dați click sus la "Publicații".

 


Avem plăcerea să vă anunțăm planurile noastre pentru 2019!


Dorim să oferim mai multe evenimente la care slujitorii muzicali să se poată echipa, oportunități de instruire atât pentru cei care au fost de mai multe ori la evenimentele organizate de noi, cât și pentru cei care nu au fost încă. Anticipăm cu bucurie momente de cer în care Îl vom lăuda pe Domnul cu frați și surori din toată țara și diaspora!

Pe scurt, în 2019 vom mai avea două evenimente pentru credincioșii români de pretutindeni:  

  • Leviții Juniori - Șelimbăr, 22-28 iulie 2019
  • Cursul de vară - Șelimbăr, 19-25 august 2019

Pe lângă acestea, planificăm Cursuri intensive cu următoarele subiecte:

  • Închinare și cântare - în trăire și slujire!
  • Dirijat

Iată o scurtă descriere a fiecărui eveniment:

~Leviții Juniori~
Curs pentru cor și orchestră
pentru adolescenți (14-19 ani)
care studiază muzica formal sau în particular
22-28 iulie 2019
Misiunea Pacea, Șelimbăr, Sibiu
75 de locuri

Acest curs îi vizează pe adolescenții care vor să cânte laudele Domnului într-o atmosferă prietenoasă, ziditoare și necompetitivă, împreună cu tineri din toată țara. Participanții vor forma un cor și o orchestră și vor petrece 6 zile învățând să-și folosească darurile în închinare, prin repetiții, ateliere, grupuri de rugăciune și momente de închinare. Săptămâna se va încheia cu slujire într-o biserică locală. 

Vom oferi burse participanților care strâng minim 25 de formulare 2% în favoarea Fundației Jubilate. Bursa va acoperi cheltuielile de cazare și masă. Înscrierile au început!


~Închinare și cântare - în trăire și slujire!~
curs intensiv   
24-28 iulie 2019
Răcătău, Cabana Bisericii Baptiste Betel Cluj
40 de locuri

Acest curs îți va adânci înțelegerea despre închinare în toate fațetele ei, atât în viața personală, cât și în relația cu frații și surorile din biserica ta.  

Sunt invitați cei implicați în conducerea închinării: cu dirijatul, lucrarea cu tinerii, predicarea. Limita de vârstă: minim 17 ani.

Durata cursului: de la prânz, miercuri 24 iulie, până la micul dejun, duminică 28 iulie. Cursul se încheie cu slujirea de duminică dimineața într-o biserică locală.

Cursuri / subiecte abordate:  Bazele biblice ale închinării, ansamblu coral, cântare în comun, rolul muzicii în închinare, lucrarea cu formațiile vocale în închinare, relația dintre pastor și slujitorii cu muzica, ucenicizarea în lucrarea muzicală, muzica și misiunea.


~Cursul de vară Jubilate~
19-25 august 2019
Misiunea Pacea, Șelimbăr, Sibiu
70 de locuri

 
Cursul de vară este un timp de instruire, închinare, cântare și împrospătare. Se adresează celor care slujesc cu muzica și închinarea în biserică: pastori, coriști, dirijori, lucrători cu copiii, lideri de închinare. Limita de vârstă: minim 17 ani.

În cadrul cursului, oferim o paletă largă de cursuri opționale, din care fiecare cursant își alege două cursuri pe teme specifice. În plus, ne bucurăm împreună de un timp zilnic de închinare, de cursuri în plen, cor și altele. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul nostru www.jubilate.ro unde veți găsi descrierea cursurilor, biografiile profesorilor și orarul cursului de vară de anul trecut.  

Vom oferi burse participanților care strâng minim 20 de formulare 2% în favoarea Fundației Jubilate. Bursa va acoperi cheltuielile de cazare și masă. Înscrierile la Cursul de vară vor începe la sfârșitul lunii mai 2019.

Începând cu anul 2019, limităm participarea la Cursul de vară la maxim patru ani. Dacă ai participat de 4 ori, te rugăm să cedezi posibilitatea de a te înscrie celor care nu au fost niciodată la curs și au nevoie de echipare. Nu lua în considerare evenimentele ”O inimă și un glas” când le numeri, ci doar Cursul de vară. Ești binevenit la celelalte proiecte, despre care te rugăm să citești cu atenție. Vino să-ți continui instruirea!


~Curs intensiv de dirijat~
26 august - 1 septembrie 2019
Universitatea "Emanuel" -  Oradea, Bihor
25 de locuri

Părtăşia “muncitoare” şi formatoare a dirijorilor va continua anul acesta la Universitatea "Emanuel" din Oradea, pentru încă o săptămână de cântare, ascultare, gândire şi exerciţiu, toate “îmbăiate” în rugăciune şi închinare.   Participanţii la curs vor fi împărţiţi în grupe după nivel pentru a se lucra diferenţiat după nevoia lor. Amănunte despre cost şi specificul cursului vor urma.


Cu mulțumire și bucurie, și spre lauda lui Dumnezeu strigăm: 

„Culegerea Jubilate vol. 2 este disponibilă!” 

Slăvit să fie Domnul pentru credincioșia Lui și pentru răspunsurile Lui la multe rugăciuni înălțate în ultima perioadă.  Cu siguranță sărbătoriți și voi această veste bună împreună cu noi.

Puteți comanda acum.

Oferim cartea la următoarele prețuri:

1-14 bucăți:  50 lei/buc.

15-24 bucăți - reducere 10% - 45 lei/buc.

25-39 bucăți - reducere 20% - 40 lei/buc.

Peste 40 bucăți - reducere 26% - 37 lei/buc.

 

Mai multe detalii aici.


 

Publicaţiile Fundaţiei Jubilate
Vă recomandăm câteva din publicaţiile noastre. Cărţi şi partituri din seria "De laudă slavei Sale", "În mijlocul laudelor" cât şi proiectul de cântări pentru copii "Lumină pe cărarea mea"
O selecţie de CD-uri Jubilate
Vă recomandăm câteva din CD-urile noastre. Multe din aceste melodii pot fi regăsite în partituri sau în culegerile de cântări.
Colecţia "Un ospăţ nesfârşit"
Colecţia noastră se întregeşte încet-încet.

Căutare publicaţii


 

E foarte uşor să susţineţi lucrarea Jubilate şi nu costă nimic!

Puteţi sprijini lucrarea noastră dăruind 2% din impozitul pe venit Fundaţiei Jubilate. Găsiţi formularul 230 aici (pdf). O noutate: se depune la sediul organului fiscal de domiciliu sau se expediază prin poştă (la administraţia financiară) printr-o scrisoare recomandată.

Completaţi doar datele dumneavoastră la punctul I (date de identificare a contribuabilului). La rubrica “Sumă”, lăsaţi necompletat; suma va fi calculată de organele fiscale. 
 
Un alt mod de a ne sprijini cu 2% din impozitul pe venit este câstigând o bursă care acoperă masa și cazarea la două evenimente în vara 2019:  
  • Cursul de vară Jubilate, pentru cei peste 17 ani cu strângere de minim 20 de formulare 230.

  • Leviții Juniori, pentru liceeni cu strângere de minim 25 de formulare 230.  Detalii jos la "știri"

Am dorit să vă ajutăm cu informații despre depunerea formularelor, dar observăm că cerințele sunt diferite de la județ la județ. De aceea te sfătuim să pui întrebări la Administrația Financiară a județului de care aparții înainte de a începe să strângi formularele. Dacă ai nevoie de împuternicire pentru depunerea formularelor, poți descărca aici un model de împuternicire.

În momentul depunerii formularelor, veți primi un număr de înregistrare. Pentru a primi o bursă, trebuie să ne trimiteți prin email copii ale numerelor de înregistrare pentru formularele depuse.

Prin simpla completare a unui formular dăruiti slujirii noastre pentru Domnul o mare binecuvântare. Mulțumim. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

 

Vrei să primeşti veşti de la Fundaţia Jubilate?  Înscrie-te acum!

Daţi clic aici

 

Știri Jubilate

Cum se ajunge la Misiunea Pacea?

Aici găsiţi detalii pentru a ajunge la Misiunea Pacea. Citește mai mult

Cursul de vară 2015: O descriere poetică!

Anu-ntreg am așteptat vara ca să vie, N-aveți cum să fi uitat, Orișicine știe! Citește mai mult

Interviu cu Jubilate la RVE Sibiu Interviu cu Jubilate la RVE Sibiu

În timpul Cursului de vara 2012, Magdalena Iuga a stat de vorbă cu noi, cei de la Jubilate. Citește mai mult

Cele mai noi articole

Care este cel mai important grup muzical din biserică?

Cel mai important grup muzical din biserică – oare care este? .... oare am putea spune că cel mai important grup muzical din biserică este întreaga biserică?

Citește articolul »
De ce încă o carte de cântări? . . . avem Powerpoint-uri!

Chiar mai avem nevoie astăzi de cărți de cântări în biserică? Iată câteva idei – de ce este bine, chiar și în bisericile de astăzi, să folosim cărți de cântări!

Citește articolul »
Funia împletită în trei nu se rupe ușor...

Mulți ne întreabă cu ce anume ne ocupăm la Jubilate și cum se pot ruga pentru noi. Cu ocazia aceasta, vrem să vă mulțumim pentru susținerea lucrării la care Dumnezeu ne-a chemat și să vă spunem cu ce ne ocupăm în mod deosebit.

Citește articolul »
A cord of three strands is not easily broken

Many ask us what we’re up to at Jubilate and how they can pray for us. We’re working on volume 2 of Culegerea Jubilate – a book of hymns for the entire church. We have a firm conviction that the most important music group in the church is the congregation.

Citește articolul »
Sfinţească-Se Numele Tău

Traducerea unei predici a fratelui Tim Keller, pastorul bisericii Redeemer Presbyterian Church din New York City.

Citește articolul »