Contul tău

Cântare și rugăciune 2019

18.01.2019

Dragi prieteni,

Plini de entuziasm vă invităm pe toți cei care-L iubiți pe Domnul să veniți la Vlăhița pentru un timp de cântare și rugăciune!  Această invitație este pentru tine - fie că ai fost la Cursul de vară sau nu, fie că faci parte dintr-un cor sau nu - este chiar pentru tine!

Te așteptăm la o întâlnire de trei zile în perioada vacanței de iarnă: 7-10 februarie 2019, într-o zonă superbă, la Tabăra Creștină Vlăhița, jud. Harghita.

  • Tânjești după o revitalizare a relației tale cu Cristos?

  • Îți dorești împrospătare și inspirație în lucrarea în care ești implicat?

  • Vrei să vii cu alți slujitori din echipa ta sau din formația bisericii în care ești implicat?

Întâlnirea de la Vlăhița este pentru tine!

Acum începem înscrierile. Găsești fișa de înscriere pe prima pagina a site-ului în rubrica galbenă. Completează câte o fișă pentru fiecare persoană din echipa ta sau din familia ta care vine la Vlăhița.

Vino cu instrumentul tău!

Costul acestui eveniment este 240 lei și se plătește în prima zi la Vlăhița. În acest preț sunt incluse: cazarea și 3 mese pe zi, începând cu cina de joi, 7 februarie, și încheind cu prânzul de duminică, 10 februarie. Familiile sunt binevenite! Menționăm că nu organizăm ceva special pentru copii și că nu avem babysitter. Familiile vor fi tot timpul împreună. Prețurile pentru copii: 0-3 ani este gratis, 3-7 ani este jumătate de preț, iar peste 7 ani împliniți este preț întreg.

Te așteptăm cu drag la Tabăra Vlăhița!

Keywords: Vlahita, cantare, rugaciune, Jubilate, februarie,